Deze zomer zijn de interieurtrends voor 2017 bekend gemaakt. Deze interieurtrends en zijn bekend gemaakt door trendwatchers en interieurexperts. Pastel- en poedertinten zullen verdwijnen uit het interieurbeeld. Poederroze en lavendelblauw die dit jaar de populaire kleuren zijn worden vervangen door warmere kleuren. De sterke kopertrend in huis lijkt op ook verloren te gaan, net als wit marmer.

Welke interieurtrends?

Het interieur van volgend jaar wordt volwassen. De liefdevolle kleuren komen te vervallen en daarentegen wordt het diepere en warmere sfeer qua kleuren. De kleur groen een nieuwe trend, vroeg wilde mensen hier niet aan denken maar tegenwoordig is het hot! De groene kleur kunt u goed naar voren laten komen met behulp van planten. De materialen worden ook anders. Denk aan natuursteen en hout. De aannemer in Hoofddorp kunt u helpen deze materialen en kleuren op een gepaste manier aan te brengen in uw woning. Denk aan robuuste tafels of keukens van bronzen natuursteen.

Trends

Een ander opvallende trend is flat packed. Oftewel “dun verpakt”. Denk aan de eenvoudige manier op meubels in elkaar te zetten die IKEA biedt. Niet alleen het gemak maar ook het design van een flat packed product zult u vaker tegen komen in woningen. De aannemer in Hoofddorp kan hierdoor eenvoudig uw meubels met strakke look, monteren en plaatsen. Het opvallende is dat designers er in zijn geslaagd een ander soort flat packed meubels te ontwerpen die niet alleen van hout zijn. Zoals stoelen en banken van zachtere materialen.

Wie kan je helpen?

De aannemer in Hoofddorp kunt u helpen met de laatste trends op het gebied van interieur. De baanbrekende, vernieuwende en volwassen stijlen komen terug in de producten. Hierbij is rekening gehouden met de bevindingen van trendwatchers en designers. Dus wilt u uw woning al helemaal gestyled hebben met de trends van 2017, ga voor de aannemer in Hoofddorp.