Als uw woning uPVC deuren aan de voor- en achter kant heeft, is het essentieel dat u controleert of de sloten goed passen. De voorzijde van het slot moet gelijk zijn aan de kant met het handvat, of zou niet meer dan 4 mm mogen uitsteken. Als het meer dan 4 mm uitsteekt voorbij de kant met het handvat, werk het slot niet zoals het moet en wordt het risico van inbraak vergroot. Omwille van de veiligheidsmaatregelen, zal ik niet ingaan op de exacte methodes dat daarvoor worden gebruikt. Het is voldoende om u te vertellen dat het risico erg groot is en dit makkelijk kan worden voorkomen.

Sloten vervangen kan relatief goedkoop. Wij van Sleutelmaker.eu kunnen bij u langs komen en sloten installeren die perfect passen en waarvan beide zijden gelijk zijn. Zo maken wij uw deur en dus ook uw woning een stuk beter beveiligd.  Een iets duurdere maar nog veiligere optie is om ‘’Snapsafe’’ sloten te installeren. Deze houden uw deur beveiligd na een aanval en u kunt uw originele sleutel dan ook nog steeds gebruiken. Deze sloten worden op exact dezelfde manier gemonteerd als een standaard Euro profiel slot.

Het advies dat in dit artikel word gegeven is van toepassing op alle uPVC deuren, voor en achterzijde en is tevens van toepassing op de deuren van een patio waarop Euro profiel sloten zijn gemonteerd. Neem het risico niet. Geef u zelf de zekerheid en geruststelling door even vijf minuten van uw tijd te besteden aan het controleren van alle Euro profiel sloten die uw woning beveiligen en als u twijfelt, neemt dan contact op met een slotenmaker bij u in de buurt voor advies. Zij zullen u graag willen helpen.

Als u in de Apeldoorn woont, kunt u contact met mij op nemen via Sleutelmaker.eu, de Slotenmaker in Apeldoorn, of bellen op het nummer 0611293944

Ik bied een groot scala aan sloten makers diensten aan, van spoed diensten tot beveiligingsadvies, sloten monteren en repareren.

We zijn VGA gecertificeerde slotenmakers.