Wij hebben een aantal tips voor u opgesteld omtrent het gezelliger maken van uw slaapkamer. Vaak hebben mensen weinig inspiratie en ziet men het als een hele uitdaging om de slaapkamer een stukje gezelliger in te richten.  Iedereen heeft een eigen smaak of u nou kiest voor een industriële look, een romantische slaapkamer of een klassieke kamer onze tips kunnen worden toegepast binnen ieder type kamer.

Kunst aan de muur!

Kunst geeft jouw kale muren een stuk interessanter, iedere keer wanneer je de slaapkamer binnenloopt wil je geen standaard witte muren zien, maar je wilt iedere keer versteld staan van de mooie schilderijen die jij aan de muur hebt hangen. Toch zien we tegenwoordig nog steeds dat veel mensen vergeten om de muren te voorzien van kunst.

Verlichting maakt indruk

Sfeervolle verlichting is in allerlei soort en maten verkrijgbaar. Denk hierbij niet aan de saaie slaapkamerlamp die veel mensen aan het plafond hebben hangen, maar ga eens experimenteren met een nieuwe stijl en kies voor kleine lampjes of een luxe lichtslang. Ook is in iedere slaapkamer natuurlijk licht van belang. Zorg dat je slaapkamer er zo ruim en open mogelijk uitziet.

Unieke producten die jouw slaapkamer veranderen in een paradijs!

Schapenvachten zijn de unieke en sfeervolle methode om ook op de grond het ideaal te maken, zodat je hier graag met blote voeten wil lopen. Ook krukjes voorzien van een vacht maken indruk. Zorg dat je deze gehele lijn doortrekt binnen je slaapkamerinterieur voor een zachte en warme look.

Het bed

Het bed is nou eenmaal het centrale punt van je slaapkamer en in principe draait het hier allemaal om. Iedereen heeft zelf een bepaalde voorkeur qua design en tevens of het bed hoog of laag dient te zijn. De boxsprings zijn erg in trek en het is verstandig om het design van het bed te matchen met het uiterlijk van je slaapkamer.

Let op! Zorg a.u.b. ervoor dat je een bed niet alleen kiest vanwege de looks, maar zorg dat deze extreem lekker ligt. Je ligt meer dan 30% van je gehele leven in het bed, zorg dus dat je comfortabel ligt en een uitstekende nachtrust hebt. Kijk niet naar voordeeltjes, maar kies een goed bed.

Het is een beetje hetzelfde principe als bij de keuze voor je tegels in de keuken. Ook bij de keuze van je tegels is het belangrijk dat je niet bezuinigd, aangezien je er iedere dag op kijkt, wanneer het begint te vervelen kun je niet zomaar even de vloer vervangen.

Wil je graag op de hoogt blijven van de laatste tips en nieuwste artikelen? Bekijk dan ook eens onze slaapkamer blog!