Droom je zelf ook zo van een mooie en nieuwe badkamer? Zou je zelf ook het ultieme sauna en spa gevoel willen creëren in je eigen huis, maar kom je bij de meeste bedrijven in prijs bedrogen uit en laat je die droom dan maar weer varen? Stop met treuren, we will help you out and have the perfect tip for you! 

Met het aanbod van zowel goedkope goedkope wandtegels als vloertegels van Throne kun jij eindelijk jouw droom verwezenlijken zonder te veel in je portemonnee te hoeven duiken! Verbouwen kost al genoeg, dus laten zij de prijzen graag laag. Zo bieden ze verschillende opties in dikte en materiaal aan, maar kiezen ze wel altijd voor kwaliteit.

Uiteraard kijken ze ook naar de nieuwste trends en spelen hier graag op in. De tegel is weer helemaal terug van weggeweest, zowel voor de vloer als op de wand. Steeds vaker zie je de tegel terugkomen in de vooruitstrevende interieurbladen, voor zowel de badkamer als de woonkamer of elk andere gewenste plek in het huis. Creëer een knusse en gezellige sfeer met de kleinere tegels of laat uw badkamer groter lijken door de optische illusie van een groot tegelformaat. Beide bij ons beschikbaar. Gaat u voor de luxueuze rechte look of voor een grove robuuste natuurlijke feel? Kiest u voor een hip marmer of gaat u liever voor de houtlook laminaat tegel? Met ons grote aanbod in verschillende kleuren en maten helpen wij u graag op weg. 

Door de centrale ligging zijn ze makkelijk te bereiken en is het super makkelijk jou gekozen product snel bij je thuis af te leveren. Ze streven naar een goede klantrelatie en hechten hier veel waarde aan. Wilt u het assortiment toch met uw eigen ogen kunnen bezichtigen voordat u uw definitieve keuze maakt of laat u zich door de professionals graag adviseren? Tip: Bezoek de showroom, van 7000m2 in Kerketuinen/Zichtenburg Den Haag.

Kijk voor meer informatie op: https://throne.nl/